Inauguren l'urbanització de l'avinguda Bosc de Tosca

per Mateu Batallé , 12 de desembre de 2010 a les 17:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Esther Pagés, durant els parlaments de la inauguració. Foto: Mateu Batallé


Aquest diumenge s’ha inaugurat l’Avinguda Zona esportiva de Bosc de Tosca. Ha estat una obra del PUOSC d’un cost de 1.152.000 € amb una subvenció de 772.000 €. L’obra ha consistit en la urbanització de tota l’Avinguda. Quant a serveis s’han realitzat les noves instal·lacions de sanejaments tant per a aigües pluvials com per a aigües residuals. També s’han fet obres de soterrament de línies dels serveis que creuen en xarxa aèria pel carrer, que bàsicament són d’electricitat i telèfon. S’han realitzat les noves instal·lacions de tres punts de llum, i s’han acabat d’allargar tota la xarxa de gas fins a arribar al límit de la carretera del Corb. A la vegada s’han substituït les canonades de la xarxa d’aigua ja existent per una de nova.
Respecte a la pavimentació s’han creat noves voreres, un drenatge de les aigües superficials del carrer mitjançant la col·locació d’una rigola amb els corresponents embornals que van connectats a la xarxa de sanejament d’aigües pluvials.

 
L’alcaldessa de les Preses, Esther Pagès ha ressaltat la importància d’aquesta obra pel sector de Bosc de Tosca ja que era necessària per tenir tots els serveis bàsics d’aquesta important avinguda del municipi a més a més de la satisfacció d’haver pogut aconseguir un nombre important de subvencions que han fet que les aportacions dels veïns hagin disminuït considerablement.

 
S’ha instal·lat senyalització innovadora
Optimitzar el temps de reposició del suport d’un senyal de trànsit, malmès a causa de qualsevol tipus d’accident és un dels objectius del suport d’aquest tipus de senyalització que s’ha instal·lat per primera vegada a l’Avinguda Zona esportiva de les Preses. Aquesta peça rep el nom de Easypart i es tracta d’un  producte destinat a l’acoblament de suports de senyals a la via pública creat per l’empresa Jerolot SL. En cas d’accident es trencarà la peça aplicada en lloc de deformar-se el suport. No fa falta picar el formigó i tornar a aparedar el suport, únicament s’haurà de canviar la peça que serveix d’unió i tornar a acoblar el suport.  L’Ajuntament de les Preses celebra haver estat pionera en la instal·lació d’aquest nou sistema i va agrair la proposta d’aquest innovador sistema de senyalització, ja que redueix temps i costos.
 

 

Participació