Una mostra del que és la Garrotxa

Joan Guirado
25 de novembre del 2010
576_1290647880mostra2
576_1290647880mostra2
Centenars de persones han participat, aquest dimecres a la nit, a la presentació de la Mostra Gastronòmica 2010.

El restaurant La Deu ha estat, un any més, el lloc escollit per l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa per iniciar els trenta dies de la cuina garrotxina per excel·lència. Els assistents a la festa d'enguany, una de les trobades socials més importants que se celebren a la comarca, han pogut degustar un total de 22 plats, cuinats pels diferents restaurants participants en aquesta edició de la Mostra.

Al final de la nit, i com ja és tradicional, s'han fet diferents reconeixents. El més important ha estat per Tommy Robredo i la seva fundació, obsequiats amb el Volcanet d'Or. Robredo ha declarat que "sempre és bonic rebre el suport de la gent de la teva ciutat i de la teva comarca". També s'ha fet entrega del Volcanet d'Argent al Grup Morera, i s'ha reconegut la tasca feta dins el mon de l'hostaleria de la família Borrell, propietaris de l'hotel Borrell d'Olot. Aquest any també s'ha fet un petit obsequi a diverses persones que donen el seu suport a aquesta trobada culinària.

El president de l'Associació d'Hostalatge, Gerard Xifra, ha valorat molt positivament la festa d'aquesta passada nit i ha encoratjat als garrotxins i als forans a degustar els diferents plats, durant els propers trenta dies que durarà la Mostra 2010.

Centenars de persones han participat, aquesta nit, a l'acte de presentació. Foto: Joan Guirado