L'Olot comença a esvair dubtes i supera el Peralada a casa (0-1)

Joan Guirado
15 de novembre del 2010
Juanjo jugant-se una pilota de cap.
Juanjo jugant-se una pilota de cap. | Joan Guirado
Amb un reconeixement des de la megafonia de l’estadi al nostre tècnic Nitus Santos, que durant quinze anys ha estat el president, entrenador i secretari tècnic del Peralada i amb un fort aplaudiment a l’onze olotí al sortir a la gespa començava un dels derbis supra-comarcals més potents de Primera Catalana.

El Peralada -amb forces jugadors de la Garrotxa o que han passat pel club- superava per dos punts l’Olot a la classificació, abans de començar el partit. Les grades del municipal de Peralada presentaven un aspecte atípic, amb desenes de seguidors garrotxins que es van desplaçar fins l’Alt Empordà per presenciar el partit.

Els primers minuts de partit van ser per l’Olot, amb un domini clar a l’àrea local que podria haver fet pujar el primer gol al marcador al minut 7, si Berga hagués llançat al fons de la xarxa una pilota que va enviar al travesser. Al 18, els d’Edu Vílchez feien la primera jugada de perill a l’àrea de Reig, que va acabar amb una bona sortida del porter i una tarja groga -força dubtosa- contra el de Melianta. Aquesta bona ocasió va donar ales als alt empordanesos durant uns minuts, que van jugar més la pilota a l’àrea visitant. Sergi Arimany, al 32, feia bona una passada que li arribava per anotar el primer i únic gol del partit. La diana va enfonsar un xic els locals, que no van crear cap altra gran acció de perill fins al descans.

Els papers es van girar a la segona part, amb domini del Peralada que no podien arribar a la porteria de Reig gràcies al bon posicionament dels olotins sobre el terreny de joc. Fins a acabar el partit tant el Peralada com l’Olot van tenir ocasions clares.
Arxivat a