L'Olot es desfà amb facilitat del Vilassar per 3-1

L'actuació arbitral pot ser, si més no, discutida.

Joan Guirado
07 de novembre del 2010
Després d'un inici de lliga irregular, l'Olot de Nitus Santos ha posat la directa per estar a les posicions on es mereix i aquest cap de setmana ha encadenat una nova victòria a casa. El botxí, el Vilassar de Mar, un equip que anava un punt per sobre a la classificació.

Amb pocs canvis a l'onze inicial respecte a la jornada passada, els homes de Santos van sortir molt concentrats i sense deixar gaires opcions als del Maresme. Ja al primer minut, Alonso tenia la primera ocasió que no va acabar transformant en gol. Només uns minuts més tard, Hereu ho tornava a intentar sense sort. Al minut 21, però, les coses van canviar i es van posar de cares pels visitants quan, l'àrbitre del partit va assenyalar un penal, si més no dubtós, del porter Reig cap a Edu. El Vilassar transformava el penal en gol i es posava per davant en el partit. Al 38, però, l'àrbitre va tornar a veure penal, en aquest cas a l'àrea visitant d'un dels defenses maresmencs cap a Edile. Abel va ser el responsable del xut i d'empatar el partit, amb el resultat que portava els jugadors al vestidor.

A la segona meitat, el Vilassar tampoc va millorar gaire el seu joc. Sergi Arimany, a la sortida d'un còrner xutat per Alonso, va estrenar-se com a golejador amb la camisa grana avançant de nou als olotins. Robert, màxim golejador de la categoria, encara va fer aixecar un cop més els prop de mig miler d'aficionats que van desafiar la pluja amb el tercer gol, amb una bona assistència de Sergi Arimany.
A banda del bon resultat, un dels altres grans moments del partit va ser l'entrada de Jordi Freixa al terreny de joc, quan faltaven poc més de deu minuts sobre el terreny de joc, després d'estar més de tres mesos de baixa. Santos feia debutar així aquesta temporada, i a l'Estadi, un dels homes que més important ha estat en les darreres tres campanyes de l'equip. Pel tècnic olotí "la recuperació de Freixa és un dels fitxatges més importants d'aquesta tardor".

La setmana vinent l'equip es desplaçarà al camp del Peralada, un equip amb molts jugadors garrotxins i que han jugat a l'Olot, i que es coneix perfectament bé Nitus Santos, que durant més de setze anys hi ha format part. Santos diu que "serà un partit complicat" per què "tenen un equip molt ben estructurat però tot i això com sempre anirem a buscar la victòria".
Arxivat a