El Bosc de Tosca guanya al Tordera amb Bojan a la grada (3-1)

Joan Guirado
07 de novembre del 2010
576_1289167007bjan
576_1289167007bjan | Joan Guirado
El Bosc de Tosca continua per la línia ascendent, i aquest cap de setmana ha derrotat al seu camp al Tordera, en un partit que tenia un convidat de luxe: Bojan Krkic.

El primers minuts van ser molt igualats, però amb un còrner el Bosc de Tosca sortia al contraatac gràcies a una pilota que Miquel servia ràpid per Franc Dorca que marxava directe a porteria i després d'una gran jugada individual acabava enviant la pilota al fons de la xarxa.

Les coses començaven bé pels locals, però el Tordera no deixava res per perdut i en una jugada per banda dubtosa acabava amb gol i tornava la igualtat al marcador.
A partir del gol, el Tordera es feia amo del partit durant deu o quinze minuts i feia anar de bòlit els homes d'Albert Danés i Xevi Comas. A falta de deu minuts pel final de la primera, l'àrbitre va assenyalar penal a favor dels locals que Dorca va transformar en el 2-1. Precisament quan el col·legiat va xiular el final de la primera, un jugador visitant va ser expulsat per encarar-se contra un assistent.

A l'inici de la segona, el Tordera, pressionava de valent i el seu jugador estrella, Dani Sarabia, ex primera divisió Racing de Santander tenia una bona ocasió que Colldecarrera tapava molt bé traient la mà. A la següent acció, Sarabia simulava penal i era amonestat. Uns minuts més tard, l'àrbitre l'expulsava i deixava el Tordera amb nou jugadors. A la recta final, Jepi feia pujar el definitiu 3 a 1 després de picar una falta directa.

EL BLAUGRANA BOJAN A LA GRADA
El jugador del Barça Bojan Krkic va aprofitar les hores prèvies al desplaçament a Getafe per presenciar en directe el partit entre el conjunt local i el Tordera. L'amistat del blaugrana amb diversos jugadors del club groc va fer que el de Linyola  fos un més de la família del Bosc de Tosca per unes hores. Fins i tot, el directiu Lluís Guillaumes li feia broma en que no anés a sopar a grans restaurants i ho fes un dia entre els jugadors dels dos equips amateurs del club, que cada divendres sopen junts al local social de l'entitat. Des de la junta també van obsequiar al jugador amb un quadre i aquest va signar diverses pilotes i samarretes del club, que se sortejaran durant la Quina d'aquest any. Bojan va afirmar que havia vist un bon partit sobre el terreny de joc, amb un Bosc de Tosca molt ben posat.