L'Olot aconsegueix trencar més de sis mesos d'imbatibilitat de l'Iberiana al seu camp

Els barcelonins no perdien a casa des de la temporada passada i, avui, Alonso i Abel els han trencat les estadístiques (1-3)

Joan Guirado
31 d'octubre del 2010
Un moment del partit al camp de la Iberiana.
Un moment del partit al camp de la Iberiana. | Joan Guirado
Un moment del partit al camp de la Iberiana. Foto: Joan Guirado

Poques coses feien pensar a l’inici del partit, que l’Olot acabaria guanyant còmodament al camp de la Gimnàstica Iberiana, un dels pocs terrenys de joc de la categoria que encara son de sorra.

Els primeres minuts han estat plens de bones arribades, sobretot pel conjunt local, que al minut 5 obria el marcador amb un gol de Moyano. A partir d’aquest moment, els homes de Nitus Santos s’han anat posant cada cop més en el partit i al 19, Alonso ha aprofitat una boníssima passada de Roger per empatar el partit. El gol ha donat més confiança als garrotxins que veien com podien capgirar el marcador i al 33, Robert ho podria haver fet si l’àrbitre Molgo Hernando no hagués invalidat per fora de joc una bona acció entre Abel, Alonso i el nou olotí. Ha hagut de ser just al 45, abans de la mitja part, quan els de Santos s’han posat per davant al marcador amb un gol d’Abel transformant la pena màxima.

A la segona part, amb el marcador favorable als interessos visitants i amb ganes d’ampliar el marcador, un gran Alonso ha aprofitat una errada del porter Pardo i ha finalitzat una magnífica jugada individual amb el tercer i definitiu gol.
Els minuts restants fins al xiulet final han estat plens d’accions, sobretot visitants, amb un joc més aviat intens per part dels barcelonins.
Amb la victòria d’avui, l’Olot és el primer equip que guanya al camp de la Iberiana des de meitat de la temporada passada i aconsegueix també la segona victòria consecutiva en el que portem de temporada.

> Traslladen un jugador del Vic al Trueta i suspenen el partit al camp del Blanes