Ja es pot votar l'hereu i la pubilla de laGarrotxa.info

Redacció
28 d'octubre del 2010
576_1288294777pbuis
576_1288294777pbuis
Amb la celebració, un any més, de la proclamació de l'Hereu i la Pubilla de la Garrotxa, en un acte organitzat com és tradicional pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot, des de laGarrotxa.info promovem aquest any l'hereu i la pubilla de laGarrotxa.info. Els candidats a Hereu i la Pubilla de la Garrotxa tradicional, poden ser escollits també com Hereu i Pubilla d'aquest mitjà. Els guanyadors sortiran d'una enquesta en la que hi poden votar tots els lectors, amb un vot per IP. L'Hereu i la Pubilla de laGarrotxa.info rebrà una sèrie de regals, gentilesa de diverses empreses de la comarca.
Entre tots els votants també es farà un sorteig, del qual en els propers dies, els donarem més detalls dels regals. Per participar al sorteig cal deixar un comentari a l'especial de l'Hereu i la Pubilla, deixant-hi, sobretot, el nom al camp on ho indica. Els comentaris que no portin nom, no seran inclosos en el sorteig.
Cal recordar que aquesta votació no té cap vinculació amb la que farà el C.I.T. el dia 6 de novembre al restaurant La Deu d'Olot.

- Votar els hereus
- Votar les pubilles

Els hereus i pubilles, el dia de Sant Lluc. Foto: Estudi 86