Desenterren les dues primeres víctimes del zelador de la Caritat

Redacció
22 d'octubre del 2010
El número 12 és la tomba on, fins aquest matí, hi havia enterrada Sabina Masllorens.
El número 12 és la tomba on, fins aquest matí, hi havia enterrada Sabina Masllorens. | Joan Guirado
A dalt, a terra les flors que acompanyaven, fins avui divendres, Montserrat Guillamet. A sota, al número 12, la tumba de Masllorens.


Una àmplia comitiva judicial, formada per jutges, fiscal, forense i personal funerari, han procedit aquest divendres a exhumar els cadàvers de Sabina Masllorens i Maria Guillamet, les dues primeres víctimes del zelador de la Caritat.

Al voltant de les deu del matí, operaris de la funerària Besora d'Olot, desenterraven el cos de Sabina Masllorens, la dona de 87 anys que va morir el passat dia 12, davant l'atenta mirada de dos familiars de la víctima. Posteriorment han fet el mateix procediment amb Maria Guillamet, la dona que va morir el dia 16 d'octubre. En aquest cas, cap familiar s'ha desplaçat fins al cementiri municipal de Sant Joan les Fonts per seguir l'exhumació. Segons ha explicat a LaGarrotxa.info un tècnic del cementiri, les dues dones han estat traslladades amb la mateixa caixa a l'interior d'un furgó funerari que les ha portat fins a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on entre aquest divendres i aquest dissabte se'ls sotmetrà a l'autòpsia. L'advocat de La Caritat, Joan Cañada, ha afirmat aquesta tarda que "encara no hi ha els resultats de l'autòpsia a l'expedient" però que de manera imminent es coneixeran. Cañada ha dit, però, que els resultats de l'examen toxicològic trigaran més a fer-se públics. Recordem que el jutge que porta el cas no ha decretat secret de sumari.
Arxivat a