Els Mossos destrien les víctimes del zelador de la Caritat

El detingut podria haver matat també a Sabina M.S. veïna de Sant Joan les Fonts

QUICO SALLÉS/JOAN GUIRADO
20 d'octubre del 2010
El gerent de la residència, Joan Sala, atenent aquest matí als mitjans de comunicació. Foto: Joan Guirado

Els Mossos d'Esquadra investiguen a hores d'ara la relació de Joan V.D., l'home de 45 anys detingut dilluns per la mort, presumptament a les seves mans, de Paquita Llongarriu, resident a la Caritat d'Olot, amb la mort d'una altra anciana resident al mateix geriàtric que, en aquest cas, hauria mort el 12 d'octubre. Segons han confirmat fonts dels serveis funeraris fa uns minuts a LaGarrotxa.info, la persona sobre la que investiguen si la seva mort va ser per causes naturals és Sabina M.S., una veïna de 87 anys de Sant Joan les Fonts. Dos dies després de la seva mort, segons ha confirmat el mossèn de les parròquies de Sant Joan les Fonts, la Canya i Begudà a aquest diari, va ser enterrada a l'església parròquial de Sant Joan.

Un familiar de Sabina ha assegurat que saben que s'està investigant la seva mort però que no han rebut "cap trucada oficial per informar-los del tema". Aquest mateix familiar també ha dit que al certificat de defunció hi consta causa natural. Aquesta notícia ja els hi vam avançar ahir a la nit des de LaGarrotxa.info, després de que declarés davant els Mossos que podria haver actuat en altres ocasions.

Aquest matí, les portes de la residència olotina han estat de nou el centre de totes les mirades. Després de 24 hores de silenci, el gerent de la Caritat Joan Sala, ha parlat als mitjans de comunicació i ha garantit transparència. Sala assegura que el que volen "és tornar a la normalitat el més ràpid possible" i ha afirmat que "de la nit al matí et trobes d'una persona totalment normal a un malalt mental". Qui també ha parlat aquest matí ha estat la germana de Paquita Gironès, Lurdes, que també resideix a La Caritat. Creu que la mort de la seva germana va ser per causes naturals i diu que el detingut era molt bona persona.
Arxivat a