El Club Atletisme Olot presenta la temporada 2010-2011

Redacció
19 d'octubre del 2010
Part dels atletes que defensaran la camisa del club olotí, durant la presentació.
Part dels atletes que defensaran la camisa del club olotí, durant la presentació. | LaGarrotxa.info
Part dels atletes que defensaran la camisa del club olotí, durant la presentació. Foto: LaGarrotxa.info

Aquest cap de setmana, aprofitant la Cursa Popular Ciutat d'Olot que s'organitzava el diumenge al matí dins els actes de les Fires de Sant Lluc, el Club Atletisme Olot-Terra de Volcans ha fet la presentació oficial per la temporada que comença 2010-2011. 27 atletes d’edats compreses entre els 15 i els 53 formen part del club que es va presentar oficialment abans de l’inici de la cursa absoluta de 10 quilòmetres.

L’acte ha coincidit amb el primer aniversari del club que, durant aquest any vinent, vol continuar creixent i consolidant-se dintre del panorama atlètic de la ciutat.

Durant aquest primer any del Club Atletisme Olot-Terra de Volcans s’ha participat en totes les competicions comarcals a més de prendre part en altres curses de fora de la comarca, com les maratons d’Amsterdam i Barcelona, les mitges maratons de Madrid, Granollers i Vilanova i la Geltrú, Cursa Popular Ciutat de Girona, Cursa de Policies de Catalunya, Pujada al Far de Sant Sebastià, 10 kms i mitja marató de Roda de Ter, l’IronTrail les Medes, Cursa Popular de Santa Cristina d’Aro, Cursa de Muntanya de Vic i altres curses populars de diverses distàncies.

Per la temporada que ara comença, volen continuar participant en l'esport local i comarcal, ampliant el planter d'atletes i fomentant la pràctica de l'esport i en particular de l'atletisme, entre la gent popular i la mainada
Arxivat a