Els coneguts del detingut coincideixen en que \"és una bona persona\"

Ni la familiar d'un resident i voluntària, ni una ex-treballadora ni els veïns veuen capaç a Joan V.D. de fer quelcom similar

Redacció
20 d'octubre del 2010
Diferents persones que coneixen el detingut pel cas Caritat han declarat que l'home "és una bona persona, incapaç de fer una cosa així". Dolors Cos, voluntària de la residència i que hi té un familiar, diu estar segura de deixar-hi un ser estimat perquè les pràctiques dels professionals són bones tot i que reconeix que "falten professionals i això els provoca un xic d'estrès". Aquest mateix testimoni, que ha parlat just a l'entrada de la residència aquest matí, ha confirmat que la dona anava amb cadira de rodes i estava assistida amb oxigen. Tant ella com una ex-treballadora del centre, que també ha parlat aquest matí davant de les dependències de la Caritat mentre el detingut estava a l'interior amb els Mossos d'Esquadra, han coincidit en que "estimava molt la gent gran i si ha fet una cosa així és per què la dona li deu haver demanat ajuda".
A Castellfollit de la Roca, el poble on vivia amb els seus pares, els veïns no s'acabaven de creure aquesta tarda la notícia. Tant ells com els propis pares han demanat respecte per la presumpció d'innocència.
Arxivat a