Tres ferits en dos accidents de moto aquest cap de setmana

Els Bombers també han hagut de participar en el rescat, de minuts, de dos boletaires

Joan Guirado
17 d'octubre del 2010
576_1279722557helicpter3
576_1279722557helicpter3 | Adrià Costa
Un motorista va quedar ferit greu dissabte al migdia quan, la moto amb la que viatjava, va xocar contra un autobus. Els fets van passar al punt quilomètric 43 de la C-153, al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols per causes desconegudes. El motorista, de 34 anys i veí de Querol (Alt Camp), va ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Aquest però no ha estat l'únic accident del cap de setmana. Ahir diumenge, en aquest cas a la Vall d'en Bas, dos motocicletes de les marques Honda i Aprilia van col·lidir, també a la C-153, en aquest cas al quilòmetre 53. A resultes de l'accident, els dos ocupants de les motos -un home de 83 anys i veí de la Vall d'n Bas i un de 31 i veí de l'Hospitalet de Llobregat-, van haver de ser evacuats a l'Hospital Sant Jaume d'Olot.

Els Bombers també han hagut de participar en aquestes darreres hores en el dispositiu de recerca de dos boletaires que s'havien perdut uns minuts per boscos de Sant Feliu de Pallerols i Sant Iscle de Colltort. Els dos boletaires han estat localitzats en perfecte estat de salut.