Tercera Territorial: Les Planes 3 - Bosc de Tosca \"B\" 2

576_1287348884planes
576_1287348884planes | Joan Guirado
17 d'octubre del 2010
A l'on tour d'aquesta setmana pels camps del grup 27 de Tercera Territorial de la comarca, ens aturem al camp de Les Planes, per parlar del partit que els locals van jugar dissabte contra el filial del Bosc de Tosca.

Els homes de Miquel Güell, que la temporada passada van lliutar fins el final per ascendir de categoria, van deixar clar que l'objectiu d'aquest any no varia massa i van fer del seu camp, l'amulet per aconseguir-ho.
Ben posicionats sobre el terreny de joc, i amb les posicions quasi mil·limetrades, al segon vint de partit Mudarra avançava els locals, deixant tocats els plans dels homes de Pep Teuler i Quel Anglada. El gol va donar força als planencs, que van aconseguir eixamplar diferències al cap de pocs minuts amb un nou gol de Soler. Abans d'acabar la primera meitat, Ventolà escurçava diferències anotant el 2-1. Aquest gol va donar aire als grocs que, a la segona, van demostrar que són un equip amb esperit guanyador i, contra pronòstic, van empatar el partit amb un gol de cap d'Arau. Va ser el mateix jugador qui, després de no arribar a treure una pilota a l'àrea del porter Vegas, va facilitar a Soler, a falta de set minuts pel final del partit, avançar de nou els locals amb el definitiu 3-2. Un resultat que permet als de Güell anotar-se la cinquena victòria en cinc partits, i que per contra trenca l'imbatibilitat del Bosc de Tosca, que no havia perdut cap partit fins ara, i que està presentant molt bones sensacions en la temporada del seu debut a la categoria.

El protagonista:Jordi Ventolà. El jove jugador del filial del Bosc de Tosca, ascendit aquesta temporada del juvenil, va tornar a posar en competició al seu equip quan el marcador els començava a donar per morts, amb un gol que si es proposés repetir, segurament no aconseguiria, fruit de la ingenuïtat i la sort del moment.