Una avaria provoca retards de fins a mitja hora a la TEISA

per Joan Guirado, 15 d'octubre de 2010 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Desenes d'estudiants i usuaris esperant l'autocar a la parada de Pau Claris de Barcelona. Foto: Yeray Pérez
Indignació entre els usuaris de la companyia TEISA que, a les quatre de la tarda, volien agafar un autocar a Barcelona en direcció a Olot. Desenes de persones han hagut d'esperar una mitja hora al xamfrà de Pau Claris amb Diputació, espai habitual on estacionen els autocars de la TEISA, per poder pujar a l'autocar. Alguns dels usuaris que s'han posat en contacte amb la redacció d'aquest diari, han lamentat la desinformació a la que han estat sotmesos en tot moment. Al final, els passatgers -la gran majoria estudiants que es passen la setmana a Barcelona i que tornen els divendres cap a la Garrotxa- han estat recolocats en un altra autocar que els ha traslladat finalment cap a Olot. L'autocar, que era semidirecte i per tant, s'havia d'aturar a Vic, ha fet el trajecte directe entre Barcelona i Olot.
Una de les persones que està a les taquilles de TEISA a Barcelona ha explicat que "el retard ha estat per culpa d'una avaria", tot i que tampoc ha volgut confirmar-ho amb exactitud. Malgrat els intents per poder parlar amb algun portaveu oficial de l'empresa TEISA a Olot, fins al moment cap redactor de LaGarrotxa.info ha pogut saber la versió de la companyia.

 

Participació