Jordi Martinoy visita les obres del nou consultori de Mieres

També ha visitat Les Preses i Sant Ferriol

Redacció
14 d'octubre del 2010
Martinoy, amb Rovira, durant la visita.
Martinoy, amb Rovira, durant la visita. | Manel Doñate
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde de Mieres, Josep Rovira, han visitat aquesta setmana les obres del nou consultori local del municipi. L’equipament, de nova construcció, està situat al costat del col·legi municipal i actualment ja ha finalitzat la part de l’estructura. El nou consultori substituirà l’actual, situat en una part de l’edifici de les escoles, i atendrà la població de Mieres, del Torn i de Sant Miquel de Campmajor.
 
Les obres, que han començat el mes de setembre i està previst que acabin el desembre d’aquest mateix any, tenen un pressupost de 255.450 €, dels quals un 75% els aporta el PUOSC del departament de Governació i Administracions Públiques, i un 19%, el departament de Salut. El 6% restant l’assumeix l’Ajuntament de Mieres.
 
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, ha destacat que “és molt important que el Govern de la Generalitat actuï amb grans infraestructures com l’Hospital d’Olot, però també amb consultoris com el de Mieres perquè els ciutadans estiguin ben atesos”. El nou espai, projectat després que l’actual s’hagi fet petit, està situat al carrer Can Caló i constarà de tres consultes, una sala d’espera, dos lavabos adaptats i un magatzem en una superfície construïda de 168 metres quadrats, tots en planta baixa. L’edifici que s’ha projectat consta d’un cos rectangular, amb un porxo a l’entrada d’aquest. Just quan acabin les obres, l’Ajuntament té previst també iniciar la urbanització de l’entorn del consultori, una obra que té un pressupost de 50.191 euros, dels quals 40.152 els aportarà el PUOSC del departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.
 
El delegat del Govern també ha visitat el municipi de les Preses i s’ha reunit amb la seva alcaldessa, Esther Pagès, amb qui ha tractat sobre la inversió del Govern al municipi. La visita a la Garrotxa també va tenir parada al municipi de Sant Ferriol, on es va reuni amb el seu alcalde, Josep Masmitjà.
Arxivat a