26 de setembre del 2010
Una acció del partit al camp del Can Fatjó.
Una acció del partit al camp del Can Fatjó. | Joan Guirado
Una acció del partit al camp del Can Fatjó. Foto: Joan Guirado
L’Olot ha aconseguit sumar un punt més per escalar posicions a la taula durant la visita a Rubí, al camp de l’Olímpic Can Fatjó, un dels equips que han ascendit igual que els garrotxins aquesta temporada. Els de Nitus Santos es podrien haver avançat al minut 8 de partit si algun jugador grana hagués rematat una centrada de Mito que ha acabat sortint a l’exterior. Al 19, Robert ha intentat també una vaselina davant el porter local llançant la pilota per sobre el travesser. La darrera oportunitat de la primera part dels olotins ha estat al 45 de la mà de Berga, que ha enviat un bon xut des de l’exterior de la gran per sobre el travesser. A la segona, els de Santos han sortit més confiats en que a mesura d’intentar-ho s’aconseguiria entrar-ne alguna i Robert, al 54, ha fet bona una magnífica assistència de Ferran per creuar un xut a l’aire al porter Bayo i marcar el primer del partit. Amb el 0-1 el domini ha estat visitant fins el minut 59 que ha entrat al terreny de joc Kevin. Només trenta segons més tard, quan ja es passava pel 60, el vallesà ha aprofitat un rebot a l’àrea olotina per empatar el partit. Amb ganes de marxar de Can Fatjó amb els tres punts, Hostench ha fet al 80 una gran assistència sobre Àlex que ho ha provat des de l’exterior de la gran amb un xut fort que ha acabat estavellant al pal.