El Girona encaixa la primera victòria a l'estadi de Montilivi

25 de setembre del 2010
Chechu jugant una pilota davant dos jugadors grocs.
Chechu jugant una pilota davant dos jugadors grocs. | J.Guirado
Chechu jugant una pilota davant dos jugadors grocs. Foto: J.Guirado
Dolorosa derrota la patida aquest cap de setmana pel Girona a Montilivi. Ha estat una derrota cruel per que els de Raül Agné havien encarrilat molt bé el partit amb el gol de Chechu en el minut 1 i el posterior de Despotovic. Malgrat el 2 a 0, el Vila-real ha tingut clares ocasions de gol en la primera meitat. Fins i tot ha arribat a enviar una pilota al pal. En el minut 45 ha arribat el 2 a 1, en el llançament d'una falta executada per Facu Coria.
En la segona meitat, l'equip de Javier Gracia ha aconseguit el control del partit, amb diverses ocasions per empatar el partit. El Girona es defensava en el seu camp i en diversos contraatacs ha pogut sentenciar però sense sort davant la porteria rival. L'entrada d’Airam en els instants finals ha donat ales al Villareal. A falta de només 5 minuts per al final ha aconseguit l’empat i, ja en el descompte, el 2 a 3 definitiu. Després de dues victòries consecutives a casa, el Girona encaixava així la primera derrota de la temporada a Montilivi. Els de Raül Agné visiten la setmana vinent l'estadi Nuevo Los Cármenes per enfrontar-se al Granada.