Crearan una plataforma anti Xquè

La inauguració del local va anar acompanyada de petits incidents

Redacció
26 de setembre del 2010
576_1285579463DSC01542
576_1285579463DSC01542

Un dels assistents a la festa d'inauguració, mostrant la seva entrada.
Segons ha pogut saber aquest mitjà, un grup d'olotins es constituiran en plataforma per demanar la clausura del Xquè.
Aquesta setmana es tornaran a reunir per veure com vertebren la campanya i com ho fan extensiu a veïns de la zona i de la ciutat. També ha transcendit que, un grup de joves olotins, tenen pensat manifestar-se en els propers dies en contra d'aquest nou local. A més, a diferents punts de la ciutat s'hi poden veure pancartes penjades en contra de l'obertura del Xquè.
Al Facebook, el nombre d'admiradors en contra d'aquesta discoteca a la ciutat augmenta i, alguns, recorden que "si vam fer tancar el McDonalds, també podem fer tancar el Xquè".

Dues senyals, just a les portes de la nova discoteca, arrancades.
UNA OBERTURA UN XIC MOGUDA
L'obertura de la nova discoteca  Xquèa les instal·lacions de l'antiga Kratter's, aquest dissabte a la matinada, no ha passat indiferent. Mentre a l'interior uns centenars de joves cridaven i saltaven desenfrenadament al ritme de la música del dj's Sepi & Bull, i Joan Cruz entre d'altres, a les rodalies, els veïns miraven amb impotència com sense previ avís ni consulta els havien instal·lat al costat de casa un dels complexes d'oci nocturn que, en els darrers anys, ha donat més a parlar a Catalunya.

Joves arribats de Terrassa, Figueres, Palafrugell, Sant Joan de les Abadesses, Girona, Barcelona i Perpinyà, entre altres, van trobar-se a l'interior d'aquesta discoteca que després d'uns quants anys tancada al públic per decisió de l'Ajuntament de Palafrugell obria portes de nou amb ganes de començar una nova etapa. Un dels responsables de l'empresa, va explicar el mateix dissabte a la nit a aquest mitjà que estaven molts contents de la presència de públic. A tres quarts de dues de la matinada, no obstant, encara es regalaven samarretes commemoratives que, segons es publicitava, només es donarien als 500 primers, cosa que dona a entendre que encara no havien entrat mig miler de persones. A mesura que avançava la nit, l'aparcament tant de la pròpia discoteca com del voltant de la piscina estava ple de cotxes particulars i autocars.

Un cop l'establiment va tancar portes, i segons fonts de la Policia Local, els problemes es van concentrar a l'exterior. Com es pot veure a la fotografia, uns brètols van trencar dues senyals de trànsit que hi ha just a la porta de la discoteca. A quarts de vuit del matí, diversos veïns van trucar també a la policia olotina per queixar-se de sorolls i bretolades de joves que, a causa del seu estat etílic no van poder agafar el cotxe i es van quedar a l'aparcament una bona estona. D'altres sí que el van agafar i van ser interceptats per un control dels Mossos d'Esquadra que, si bé encara no han fet públic el nombre de positius recollits, fonts properes a la policia catalana han explicat a LaGarrotxa.info que es van detectar molts conductors sota els efectes de substàncies no permeses.

 
Un grup d'assistents, observant els dj's. Foto: Joan Guirado
Arxivat a