Sacrest vol organitzar una jornada de portes obertes al nou Hospital a menys d'un mes de començar la campanya electoral

Joan Guirado
21 de setembre del 2010
Així estava l'obra del nou hospital, fa unes setmanes. Foto: Joan Guirado
Segons un comunicat emès per l'Ajuntament d'Olot l'alcalde, Lluís Sacrest, està fent gestions amb la companyia constructora del nou hospital comarcal i amb GISA per tal de que, durant la primera setmana d'octubre, es permeti l'accés als ciutadans en el marc d'una jornada de portes obertes a les obres, un any després d'iniciar-se. En aquests moments, ja hi ha l'estructura exterior totalment finalitzada i es comencen a configurar els nous espais del centre sanitari.




L'APUNT
Joan Guirado

El PSC no sap com fer-ho per esgarrapar algun vot de més a les eleccions del 28N i, així, intentar tornar a governar quatre anys més. Inauguracions cada dia, promeses i ja, fins i tot, visites a equipaments que estan en obres, com el cas del nou hospital comarcal.
Algú recorda que els ciutadans hagin pogut visitar l'interior dels nous pavellons o l'arxiu comarcal, mentre els operaris i estaven treballant?
Com si s'hagués fet tota la vida, ara l'Ajuntament d'Olot ens planteja una nova excursió, en la que suposem que com ho vam fer els periodistes en la darrera ocasió que hi vam ser, als visitants els tocarà anar amb casc per temes de seguretat, cal recordar que no està acabat. Clar que si ho fos, més que una visita d'obres es faria una gran inauguració. Pot salvar-los la papereta als socialistes olotins aquesta visita de cares a les autonòmiques?
Arxivat a