El Barça surt viu del Calderón (1-2)

Redacció BARCELONA
19 de setembre del 2010
El Barça sortirà amb l'equip de gala per iniciar la Champions amb bon beu
El Barça sortirà amb l'equip de gala per iniciar la Champions amb bon beu | FCB
Un duel a l'alçada de les expectatives ha tornat a deixar futbol, gols i nervis. L'Atlètic de Madrid ha plantat cara a un Barça que s'ha servit del conjunt matalasser per sumar tres punts més i tancar definitivament els dubtes en el seu joc, generats després del partit amb l'Hércules. Els blaugrana s'han avançat ben aviat amb un bon gol de Messi (m.13) després d'una jugada de perill de Villa, qui havia estavellat una pilota al pal.

La rèplica local ha arribat aviat en un córner on ha fallat Valdés. La sortida en fals del de l'Hospitalet ha permès a Raúl García empatar el partit amb una rematada de cap. Abans de la mitja part però, Piqué ha tornat a deixar les coses al seu lloc amb un gran gol, també en una jugada de cóner, en la qual el defensa ha controlat amb el pit i ha encanonat a De Gea.

A la segona part el partit s'ha trencat i ha embogit amb ocasions a ambdues porteries. Les del Barça, més clares, no han trobat el gol per culpa d'un De Gea molt encertat i d'un Villa amb la mira una mica desenfocada. Messi ha anat de més a menys i ha acabat lesionat per una dura entrada d'Ujfalusi. El jugador txec de l'Atlètic de Madrid ha vist la targeta vermella directa.

En total Fernández Borbalán ha ensenyat nou targetes grogues i encara s'ha quedat curt. Els madrilenys han practicat un joc dur i bona mostra d'aquesta actitud és la lesió de l'astre argentí del Barça. De cara al pròxim partit de dimecres (22.00) davant l'Sporing de Gijón i la resta de compromisos caldrà estar atents a com evoluciona l'afectació al turmell.