L'Olot guanya els primers tres punts de la temporada

19 de setembre del 2010
Abel, jugant una pilota durant el partit.
Abel, jugant una pilota durant el partit. | Joan Guirado
Abel, jugant una pilota durant el partit. Foto: Joan Guirado

L’Olot ha hagut de capgirar un zero a u en un partit en que els locals es veien en l’obligació de guanyar
després de les derrotes de les dues primeres jornades de lliga. Durant els primers vint-i-cinc minuts, l’Olot ha tingut el control de la pilota però no ha aconseguit crear ocasions de prou perill a la porteria del San Cristóbal, que ha estat molt ben posicionat al darrera i esperant sortir a la contra. Precisament, el primer gol dels visitants ha estat en una d’aquestes accions, trenant una molt bona jugada que que ha definit molt bé Dame al minut 10. A partir d’ aquí podrien haver marxat cap a Terrassa amb un zero a dos, però han desaprofitat alguna ocasió força clara que els podria haver posat les coses més fàcils.

Quan només faltava un minut per finalitzar la primera part, una indecisió de la defensa i el porter terrassenc ha estat aprofitada per Robert per empatar el partit, i donar tranquil·litat als de Nitus Santos i als aficionats.

A la segona part, els garrotxins han sortit decidits a posar-se per davant hi ha estat novament Robert que amb una falta treta per Marcos l’ha colpejat amb el cap al minut 61, posant el definitiu 2-1.