La Caixa aprova l'absorció de Caixa Girona

L'assemblea de l'entitat gironina també ho aprova per unanimitat

Redacció
17 de setembre del 2010
576_1276852221caixagirona
576_1276852221caixagirona
Caixa Girona va aprovar deixar-se absorvir per la Caixa. Foto: ND

Els consellers de Caixa Girona van aprovar ahir perunanimitat la fusió per absorció amb la Caixa. A l'assemblea generalextraordinària hi van assistir 113 dels 119 consellers itots van donar llum verda a l'absorció. Segons va explicar el presidentde Caixa Girona, Manel Serra, la integració no es culminarà fins alnovembre, quan se signi davant notari i s'inscrigui al registre.Mentrestant, Serra ha explicat que ni els treballadors ni els clients deCaixa Girona "notaran res·. Un cop formalitzada la fusió, tots elsmembres dels òrgans de govern cessaran el seu càrrec i la elstreballadors s'integraran en la plantilla de la Caixa. Fins al 2011 noes tancarà cap oficina.

A efectes pràctics, i a partir de demà, els clients de Caixa Gironapodran usar els caixers de la Caixa sense pagar comissió. No serà peròfins al novembre que els clients començaran a notar els canvis pel quèfa a la integració. El director general de Caixa Girona, Jordi Blach, haavançat que la plena integració informàtica i tecnològica de lesoficines de les dues entitats es farà efectiva a partir de l'1 de gener.

La Caixa també aprova l'absorció
A la mateixa hora l'assembla general de la Caixa va aprovar la fusió per absorció amb Caixa Girona, que està prevista que es faci efectiva el novembre vinent, una vegada s'hagin obtingut les autoritzacions pertinents. El president de la Caixa, Isidre Fainé, va manifestar que l'operació és "molt positiva per ambdues entitats i que permetrà a l'entitat potenciar encara més la seva vinculació històrica, compromís i proximitat amb la societat i amb els clients de Girona".