La Caixa aprova l'absorció de Caixa Girona

L'assemblea de l'entitat gironina també ho aprova per unanimitat

per NacióGarrotxa, 17 de setembre de 2010 a les 10:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Caixa Girona va aprovar deixar-se absorvir per la Caixa. Foto: ND

Els consellers de Caixa Girona van aprovar ahir per unanimitat la fusió per absorció amb la Caixa. A l'assemblea general extraordinària hi van assistir 113 dels 119 consellers i tots van donar llum verda a l'absorció. Segons va explicar el president de Caixa Girona, Manel Serra, la integració no es culminarà fins al novembre, quan se signi davant notari i s'inscrigui al registre. Mentrestant, Serra ha explicat que ni els treballadors ni els clients de Caixa Girona "notaran res·. Un cop formalitzada la fusió, tots els membres dels òrgans de govern cessaran el seu càrrec i la els treballadors s'integraran en la plantilla de la Caixa. Fins al 2011 no es tancarà cap oficina.

A efectes pràctics, i a partir de demà, els clients de Caixa Girona podran usar els caixers de la Caixa sense pagar comissió. No serà però fins al novembre que els clients començaran a notar els canvis pel què fa a la integració. El director general de Caixa Girona, Jordi Blach, ha avançat que la plena integració informàtica i tecnològica de les oficines de les dues entitats es farà efectiva a partir de l'1 de gener.

La Caixa també aprova l'absorció
A la mateixa hora l'assembla general de la Caixa va aprovar la fusió per absorció amb Caixa Girona, que està prevista que es faci efectiva el novembre vinent, una vegada s'hagin obtingut les autoritzacions pertinents. El president de la Caixa, Isidre Fainé, va manifestar que l'operació és "molt positiva per ambdues entitats i que permetrà a l'entitat potenciar encara més la seva vinculació històrica, compromís i proximitat amb la societat i amb els clients de Girona".

 

Participació