Riudaura s'endinsa a partir d'avui a la seva Festa Major

Fins diumenge hi ha actes de tots els tipus i per a tots els gustos

Joan Guirado
17 de setembre del 2010
Aquesta nit s'inicien, a Riudaura, els actes de la Festa Major. A les nou del vespre es presentarà el projecte educatiu del Marroc Tu tens rellotge, jo tinc temps! de l'IES la Garrotxa. A dos quarts de deu hi haurà un espectacle amb els Riutaka i a dos quarts de dotze el correfoc que s'iniciarà a la plaça del Gambeto, passarà pel carreró de l'Ajuntament, el carrer Nou, la pujada del Rompeculs i tornarà a la plaça. Posteriorment hi haurà ball amb el grup Butona i Dj. Butona.

Dissabte els actes començaran a les vuit del matí amb una caminada popular. Sortirà de la plaça del Gambeto i es dirigirà cap a la Font Bona i la Plana. El preu del tiquet per participar-hi és de tres euros i inclou un esmorzar. A les onze, a la plaça dels Tiradors, hi haurà jocs de cucanya. A la mateixa hora i al mateix lloc, l campionat de llançament de bolígrafs BIC. Al es cinc, tercera baixada de carros. A les onze hi haurà ball amb Un sol músic i seguidament l'actuació de PD Rubió.

Diumenge, últim dia de la festa, hi haurà missa a les dotze del migdia. A les cinc trobada de gegants i cercavila amb els Riutaka i a les vuit, havaneres amb Els Pescadors de l'Escala.