L'Olot dóna la baixa a quatre jugadors

Redacció
24 d'agost del 2010
576_126221522931
576_126221522931 | Joan Guirado
Cesc, entregant un premi en un acte del club. Foto: Arxiu
Amb l’objectiu de tancar la plantilla de la temporada 2010-2011 el més aviat possible, la secretaria tècnica de la Unió Esportiva Olot ha donat, aquesta setmana, la baixa a tres jugadors del primer equip i un juvenil que estava a prova. En aquest sentit, Karam Ben Mhani i Cesc Solé han demanat la baixa voluntària per buscar més minuts amb altres equips mentre que, Siria –fitxat fa unes setmanes- té incompatibilitat d’horaris amb els entrenaments. Per la seva banda, Jordi Travesas deixa el club després d’una llarga trajectòria al futbol base per jugar al primer equip de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. Amb la marxa d’aquests jugadors, Nitus Santos disposa ara de 22 jugadors, comptant la baixa de Jordi Freixa que en té encara per un mes i mig, i a l’espera d’algun moviment més en els propers dies.

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA SOBRE LA BAIXA DE CESC

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Olot informa que ha concedit la baixa sol· licitada pel jugador Cesc Solé i Planas.
L’entitat manifesta que la actitud d’en Cesc tant dins com fora del terreny de joc ha estat esplèndida, un exemple pels companys i un aglutinador de grup.
La Junta Directiva considera que en Cesc, com a jugador, es mereix un lloc d’honor a la UE Olot i desitja que tingui l’èxit que es mereix i torni, ben aviat, a estar entre nosaltres.
Arxivat a