1 de 10

Convergència Garrotxa recull diners pel Pakistan

per Redacció, 23 d'agost de 2010 a les 02:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dilluns passat ja es va instal·lar la taula davant Sant Esteve. CDC

La delegació de la Garrotxa del Secretariat d'Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya, s'ha afegit a la campanya de solidaritat amb els afectats per les inundacions del Pakistan que CDC ha organitzat a tot el Principat. L'objectiu d'aquesta campanya és la de recaptar diners per a la compra de productes bàsics d'higiene i de Kits contra la diarrea i el còlera, arran de les devastadores inundacions provocades pel desbordament del riu Indus que en un primer moment van acabar amb la vida de 1600 persones però que han alterat la vida de 14 milions de persones més, 2 milions de les quals s'han vist obligades a deixar les seves cases. L'ONU ha advertit de la gravetat d'una segona onada de morts provocada per les malalties que apareixeran durant les properes setmanes, si l'ajuda internacional no actua amb contundència.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya poden fer-ho ingressant directament un donatiu econòmic, per l'import que sigui, al nº de compte de LA CAIXA 2100-0590-19-0200120170 o bé adquirint un diploma solidari a la taula informativa, que coincidint amb el mercat setmanal d'Olot, aquest dilluns, s'instal·larà a la Plaça del Rector Ferrer.
Aquests diplomes es poden adquirir al preu de 18 €, que cobreixen les necessitats bàsiques d'higiene d'una família de 5 persones durant 40 dies, o al preu de 22 €, que equivalen al preu d'un Kit contra la diarrea i el còlera per a 100 persones. Tots els donatius s'enviaran ràpidament a les regions afectades, sobretot als camps de desplaçats per les inundacions.

 

Participació