L'Olot no perdona al Cassà i es planta a la final del Torneig de l'Estany

Joan Guirado
11 d'agost del 2010
Roger Vidal, controlant una pilota contra un jugador cassanenc.
Roger Vidal, controlant una pilota contra un jugador cassanenc. | Joan Guirado
Roger, controlant una pilota contra un cassanenc. Foto: Joan Guirado
Han calgut només set minuts perquè Rota fes bona una passada de Robín i avancés l'Olot al marcador en el primer dels dos partits que, aquest dimecres, s'han disputat en el marc del Torneig de l'Estany de Banyoles. Els de Nitus Santos han jugat contra el Cassà per classificar-se per la final del torneig que es jugarà divendres a dos quarts de deu. Tretze minuts més tard, Rota ha estat a punt d'anotar el segon gol gràcies a una passada d'Alonso. Ha estat precisament, el d'Amer, qui al minut 40 l'ha acabat anotant, després de controlar la pilota davant cinc jugadors del Cassà i entrant, amb tranquil·litat, la pilota a porteria.

La segona part ha estat un xic més tranquil·la que la primera, amb ocasions pels dos equips però sense cap més gol. Al 75, el cassanenc Herencia ha xutat la pilota a la porteria de Reig que ha acabat rematant la pilota a còrner. Al 82, Robert ha estat a punt d'anotar el tercer per l'Olot després d'una paret amb Karam i rematant la pilota per l'esquerra del porter Citores. A l'últim minut de joc el Cassà ha disposat de dos ocasions sense gaire encert.

Els olotins s'han desfet així d'un conjunt lluitador però fluix, que no ha pogut plantar cara a un Olot molt superior. Els garrotxins, però, si que s'han plantat a la final del torneig on jugaran contra el Banyoles.

U.E. Olot: Reig, Robín, Cesc, Arimany, Fàbrega, Villaplana, Alonso, Carré, Rota, Roger i Hostench. També van jugar: Karam, Siria, Robert, Cànoves, Peque i Abel.

Cassà:
Citores, Vera, Casabella, Pibernat, Pla, Troyano, Herencia, Sillah, Boadas, Diallo, Lopez. També van jugar: Rabell, Virules, Massegur, Domingo, Salguero, Muñoz i Codola.

Arxivat a