Tortellà, està de festa

Des de divendres i fins dilluns

Redacció
13 d'agost del 2010
Cap de setmana de Festa Major a Tortellà. A partir d'avui divendres, grans i petits podran gaudir de desenes d'activitats com els castells inflables gratuïts instal·lats a la plaça que, aquesta tarda obriran la festa. A les deu hi haurà cinema a la fresca amb la projecció d'una pel·lícula de Harry Potter.

Dissabte, a dos quarts de sis hi haurà futbol amb un partit entre el Tortellà i el Verges. A les deu sardanes amb la Flama de Farners i a les dotze, ball amb els grups Els Màgics i No Problemo.

Diumenge, els actes començaran a un quart de dotze del migdia amb l'ofici solemne a l'església parroquial. Posteriorment a les dotze hi haurà el ball dels gegantets de Tortellà i un vermut popular al só de sardanes. A dos quarts de sis hi tornarà a haver sardanes de nou, a càrrec de la cobla Empordanesa. A les dotze, gran ball amb l'orquestra Empordà Fusió i elecció de l'Hereu i la Pubilla.

Dilluns acabarà la festa amb una cercavila i festa de l'aigua pels carrers del poble amb els grallers i timbalers del municipi a les cinc de la tarda. La concentració és a la plaça. A continuació hi haurà un campionat de tirada de boina. A les deu, sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera i a les dotze un gran ball de fi de festa.