L'Olot s'estrena amb victòria en els dos primers amistosos

Els de Nitus Santos van guanyar 0-2 al Besalú i l'Hostoles

Joan Guirado
09 d'agost del 2010
Carré, defensant una pilota al camp del Besalú.
Carré, defensant una pilota al camp del Besalú. | Joan Guirado
L'Olot ha començat la pretemporada amb bon peu. L'equip de Nitus Santos va disputar dissabte el primer amistós, al camp del Besalú, guanyant per 0-2 gràcies als gols d'Alex (min. 64) i Mito (min. 83). El partit, molt descafeïnat, va servir a Santos per fer rotacions i per veure el rendiment de les noves incorporacions i d'alguns jugadors a prova. És el cas dels juvenils Cànoves, Fàbrega, Carré i Hostench, que van acabar el partit amb bona nota. El Besalú, per la seva banda, va demostrar que -malgrat pujar aquest any- no posarà les coses fàcils als equips del grup 1 de Primera Territorial.

El segon partit que ha jugat l'Olot va ser diumenge a la tarda al camp de l'Hostoles. El resultat va ser el mateix en aquest cas van ser Koeman (min. 32) i Robert (min. 43) els encarregats d'anotar els gols. En aquest segon partit, els olotins ja anaven més confiats i sabien més a que jugaven. Van crear diverses ocasions clares al llarg del partit tot i que, un cop més, no les van poder acabar transformant en gol.

El proper dimecres l'equip jugarà contra el Cassà -que va renunciar a la plaça de Tercera i jugarà a Preferent- en el marc del Torneig de l'Estany. El dijous 12, visitarà l'Estadi Municipal el Girona FC, de Raül Agné.