El Bosc de Tosca 2010-2011 ja ha començat a rodar

Joan Guirado
03 d'agost del 2010
Els jugadors d'Albert Danés escalfant abans de la sessió d'ahir.
Els jugadors d'Albert Danés escalfant abans de la sessió d'ahir. | Joan Guirado
"Els jugadors i nosaltres estem molt il·lusionats. Tenim ganes de fer una temporada bona". Així es manifestava, ahir a la vesprada l'entrenador del Primer Equip de l'Escola de Futbol Bosc de Tosca, Albert Danés. L'equip va iniciar ahir els entrenaments conscients de que, amb la reestructuració que prepara la Federació Catalana de Futbol, l'equip es pot consolidar i convertir-se en un dels equips importants de la demarcació.

El conjunt s'ha reforçat amb Miquel Colldecarrera a la porteria, Juanjo Cintado i Lluís Rodríguez a la defensa, David Reig i Eric Plana al mig i el punta Isaac Vilanova. A més, el club estrenarà aquest any equip a Tercera Territorial, nodrit amb molts jugadors sortits del futbol base de l'entitat groga i que permetrà, a Albert Danés, disposar de jugadors quan els necessiti.

El calendari de pre-temporada serà dur: Atlètic Silenc, Peralada, Hostalets, Sant Privat, Banyoles, Juvenil de l'Olot i Juvenil del Girona, UE Olot i Tona són els rivals contra qui s'hauran de mesurar els homes d'Albert Danés.

Els jugadors d'Albert Danés escalfant abans de la sessió d'ahir. Foto: Joan Guirado
Arxivat a