Sant Jaume es mobilitza via Facebook contra la planta de triatge

Joan Guirado
03 d'agost del 2010
576_1280707956Snapz_Pro_XScreenSnapz006
576_1280707956Snapz_Pro_XScreenSnapz006
Diverses pancartes omplen el municipi en contra d'aquesta planta. Foto: Joan Guirado

Els veïns de Sant Jaume de Llierca contraris a la instal·lació de la planta de triatge al municipi estan disposats a arribar, on calgui, per evitar la construcció d'aquest equipament al municipi.

Per mostrar el seu rebuig han creat una identitat al Facebook, anomenada Sant Jaume Neta, i que ja disposa de 118 amics. Al mur, s'hi poden llegir comentaris com "el tamany d'aquestes indústries està pensat per agafar també la merda d'altres comarques com el Pla de l'Estany o Vic. Els cables d'Alta Tensió que passaran per sobre dels nostres caps emetran unes radiacions que a la llarga podran provocar càncer o altres malalties". Al mateix mur també animen als veïns a participar a la reunió informativa que, aquest proper dijous se celebrarà al Centre Cívic del municipi.

Els administradors de la identitat també pregunten "quins interessos podeu tenir per construir aquest suïcidi ambiental aquí al nostre poble? Realment ho feu per aquests 10 llocs de treball que tant ens recordeu, 10 llocs de treball solucionaran alguna cosa, no ho sé ens preguntem... Realment vivim en un país amb democràcia?... Perquè tantes preguntes i perquè no hi ha respostes..."