La Cooperativa La Fageda, a pas de teatre

Joan Guirado
30 de juliol del 2010
Un moment de les visites teatralitzades.
Un moment de les visites teatralitzades. | Joan Guirado
Un moment de les visites teatralitzades. Foto: Joan Guirado
La Cooperativa la Fageda ha estrenat aquest estiu, dins el Servei d’Atenció al Visitant, les visites teatralitzades.
 
A diferència de les visites convencionals que es duen a terme des de fa deu anys, les visites teatralitzades consisteixen en conèixer la cooperativa i el procés de producció del iogurt sota el guiatge d’un personatge molt especial, la Montserrat, la masovera del Mas els Casals, que passeja els visitants per la granja de vaques, els explica com s’elabora el iogurt i els convida a tastar-lo.
 
Es tracta d’una manera diferent de descobrir la història de la cooperativa La Fageda i el procés d’elaboració del iogurt, a través de la narració amena i divertida d’aquesta pagesa garrotxina.
 
El personatge és interpretat per Montse Pèlachs, guia del Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda, que ha rebut formació de la companyia de teatre Anna Roca.
 
Amb aquesta nova modalitat de visites, pensades sobretot per al públic familiar, la cooperativa inicia el projecte d’especialització de les visites, que més endavant incorporarà altres novetats.
 
Les visites teatralitzades es duen a terme en dates programades els matins i duren una hora aproximadament. Durant el proper mes d’agost tindran lloc tots els dimarts i dijous i també els dissabtes dies 14, 21 i 28 i els diumenges 15, 22 i 29. Donat que les places són limitades, cal reservar amb antelació trucant al Servei d’Atenció al Visitant (T. 902 118 150) o bé enviant un correu a visites@fageda.com.