L'Oficina de Turisme d'Olot ha augmentat un 47% les atencions

Redacció
30 de juliol del 2010
Un grup de turistes demanant informació a l'Oficina de Turisme.
Un grup de turistes demanant informació a l'Oficina de Turisme. | Joan Guirado
Un grup de turistes demanant informació a l'Oficina de Turisme.
Durant el mes de juny d’aquest any, la ciutat d’Olot ha acollit un munt d’esdeveniments culturals, esportius i professionals, com el festival PNRM, el Memorial Santi Silvas, el Torneig Joan Petit, les Jornades Euroregionals sobre cultura i turisme, el màster de gestió d’espais protegits, la filmació de la pel·lícula “Any human heart”, la trobada de col·leccionistes de l’associació “La fábrica roja” i la trobada d’spinning “Vulcan day II”, entre d’altres.
 
Aquest fet ha produït un augment del 47% de visitants a l’oficina de turisme, en comparació amb l’any 2009. La procedència dels visitants ha estat bàsicament d’àrees pròximes, sobretot de la província de Barcelona. L’ocupació dels allotjaments de la ciutat ha estat d’un 12,86% més alta que al 2009.
 
El mes de juliol està seguint la línia de l’any anterior; l’ocupació dels allotjaments es manté al 44%. Pel que fa a les persones ateses a l’oficina de turisme fins al moment són un 15% més que al 2009. La principal procedència dels visitants és de la província de Barcelona, seguida per França, Països Baixos i Regne Unit.

Arxivat a