Les Planes, està de festa

Joan Guirado
23 de juliol del 2010
Un dels participants a la baixada en barca de l'any passat.
Un dels participants a la baixada en barca de l'any passat. | Joan Guirado
Un dels participants a la baixada en barca de l'any passat. Foto: Joan Guirado
Les Planes d'Hostoles està de festa. Ahir dijous, van començar els actes amb un partit de bàsquet. Per avui divendres, la comissió de festes Nyerra ha organitzat un sopar popular amb espectacle inclòs a la Plaça Nova. Seran Reeugenio i David Varragan qui vetllaran per humoritzar la festa. A la una de la matinada, els joves prendran el protagonista amb la disco mòbil de Ràdio Les Planes.

Dissabte, a les nou del matí, es farà un recorregut per diferents carrers del municipi en el marc de les matinades, amb els Grallers de Bellvitge. A la mateixa hora, a la parada del Jonquer, concurs de petanca local. A les quatre de la tarda hi haurà la típica baixada en barca per la riera de Cogolls, i a les onze el correfoc amb els diables de Puig d'Afrou. A la mitja nit hi haurà ball amb la Montecarlo.

Diumenge els actes comencen a les vuit, amb un concurs de pesca. A les onze hi haurà un altre concurs, a la parada del Jonquer, en aquest cas de castells de sorra. A les dotze, Fèlix Brunet oferirà, en aquest mateix espai, un espectacle de màgia infantil. A la una hi haurà un repicament de campanes i a les tres, a la Carpa, un concurs de botifarra. A les sis serà el torn de les sardanes amb la Foment del Montgrí i el ball dels Gegants i Capgrossos. A les vuit, es farà una recollida de carbassons i a les deu es projectarà una pel·lícula. L'últim acte de diumenge, a les dotze, serà un ball amb el conjunt Boogie Woogie.