Trànsit farà voltar per Catalunya un camió per mostrar la feina feta

Serà a Olot el 10 d'agost

Redacció
21 de juliol del 2010
Saura i Pérez Moya, durant la presentació de la campanya.
Saura i Pérez Moya, durant la presentació de la campanya. | Jaume Cosiells
El conseller del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el Director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, han presentat una campanya de conscienciació que s’endega aquest estiu per mostrar quina ha estat l’evolució dels comportaments i les actituds de la ciutadania en la darrera dècada respecte a la seguretat viària i als accidents de trànsit.

La campanya porta per eslògan “A Catalunya reduïm accidents cada dia. Tu ho fas possible” i fa referència a la notable reducció de la sinistralitat des de l’any 2000, quan es van assumir les competències de trànsit a tot el territori català. A dia d’avui, aquesta reducció és del 62,3%, una xifra que supera amb escreix l’objectiu fixat per la Unió Europea de reduir en un 50% els morts per accident de trànsit en la dècada 2000-2010.

Durant tot l'estiu, un tràiler recorrerà trenta-quatre poblacions catalanes amb aquesta mostra itinerant. A Olot, el camió de l'SCT farà parada el proper 10 d'agost.

Saura i Pérez Moya, durant la presentació de la campanya. Foto: Jaume Cosiells
Arxivat a