Èxit a la quarta festa dels anys seixanta de Sant Feliu

per Redacció, 19 de juliol de 2010 a les 09:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mes de 1.500 persones van omplir dissabte, la plaça de Ca les Hermanes, de Sant Feliu de Pallerols per participar a la 4ª festa dels anys seixanta, que s’organitza al municipi.
 
Els Volcànics van obrir una nit de records, fent un extens repàs als èxits de la dècada prodigiosa que va començar a fer pujar la temperatura del festival.
 
Tot seguit va ser el cantant holandès afincat a Barcelona, Tony Ronald, el que va intervenir a la festa amb totes les seves cançons d’estiu que l’han fet famós, sense oblidar un repàs a la seva primera època “rockera”.
 
Per acabar, el cantant mallorquí Llorenç Santamaria, va fer vibrar a tots els assistents, amb la interpretació de tots els seus millors temes: balades, Rock and roll i sempre un diàleg constant amb un públic totalment entregat.
 
La sorpresa va ser al final del concert quant Tony Ronald i Llorenç Santamaria va interpretar com a duet diverses versions del Rock and roll dels anys seixanta, que tothom va ballar i aplaudir amb intensitat.
 
L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, admetia que “sabíem que tindríem una bona assistència, per les entrades anticipades venudes, però ha vingut molta mes gent, i curiosament persones d’arreu de Catalunya, que han vingut per participar a la festa. Això demostra que ja ocupem un lloc en els esdeveniments musicals de l’estiu i que hem consolidat la nostra festa i que la música que ens agrada encara es vigent”.

 

Participació