Aquest cap de setmana se celebra la Volcànica.cat

Es durà a terme al local social del Bosc de Tosca

Redacció
15 de juliol del 2010
Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de la Volcànica.cat. A les 4 de la tarda d’aquest divendres, s’obriran les portes del local social del Bosc de Tosca de Les Preses que, un any més, acollirà la festa de les noves tecnologies de la Garrotxa organitzada des del Servei de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Garrotxa, l'Associació d'Ordinadors Enllaçats amb el suport de diferents entitats de la comarca.

La Volcànica.cat –que aquest any arriba a la cinquena edició repetint ubicació i dates- consta d’una LAN party on els inscrits porten el seu ordinador i participen en diferents competicions de jocs en xarxa i altres activitats relacionades majoritàriament amb les noves tecnologies. De fet, es tracta d’una trobada d’intercanvi de coneixements, però també amb estones de jocs i competicions (com lluita d’espases, ratanca, geocatching...). Unes 35 persones ja s’han inscrit a la LAN party i una trentena més a la SummerCamp Garrotxa, que des de fa dos anys forma part dels actes de la Volcànica.cat que finalitzarà aquest diumenge. Encara hi ha temps per inscriure’s a la Volcànica.cat, que aquests últims anys ha tingut, segons les edicions, entre 50 i 85 participants a la LAN party mentre que les xerrades, que estan obertes a tothom, mouen un centenar d’assistents. De la part més formativa de la Volcànica.cat destaca una xerrada sobre seguretat a internet que aquest divendres a les 18h anirà a càrrec de responsables del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i la de dissabte a les 17h sobre l’ús de la xarxa social facebook per a les empreses (trobareu tot el programa d’activitats a www.volcanica.cat).
 
Altres activitats previstes per aquest cap de setmana són una exposició de robots de LegoMindstorm, un concert de música electrònica feta amb una game-boy i un sopar medieval per celebrar el cinquè aniversari de la Volcànica.cat. La companyia Drakònia s’encarrega de l’espectacle protagonitzat per diferents personatges de l'Edat Mitjana, un espectacle de lluita, un de dansa i un de foc. El sopar de clausura de la Volcànica.cat tindrà lloc aquest proper diumenge a les 21h al local social del Bosc de Tosca. Està obert a tothom i per participar-hi cal inscriure’s a [email protected] o bé recollir el tiquet al Servei de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Garrotxa (el preu del tiquet és de 25 euros).

Arxivat a