Magda Ripoll i Joan Torres candidats per Reagrupament

La llista al Parlament per Girona l'encapçala el president de l'associació, l'exalcalde de Puigcerdà, Joan Carretero

Joan Guirado
12 de juliol del 2010

Magda Ripoll (dreta primera foto) i Joan Torres (dreta segona foto) en actes de Reagrupament.

Els garrotxins Magda Ripoll i Joan Torres estaran a la llista per Girona que, Reagrupament, presentarà a les eleccions al Parlament de la tardor, tal i com es va aprovar a l'assemblea de l'associació aquest passat dissabte.

Ripoll és empresària i presidenta de l'Associació Turisme Rural Garrotxa, a més de ser l'esposa de l'alcalde de Montagut i Oix Narcís Ribes (AM). Torres, per la seva banda, és professor i director de l'Escola Malagrida d'Olot. Fa uns anys havia estat regidor d'Educació del consistori olotí, per Esquerra Republicana. La llista de Girona està encapçalada per Joan Carretero, president de l'associació.
Per Barcelona, la candidata serà Rut Carandell. Ara, la principal incògnita és si Reagrupament farà coalició amb Democràcia Catalana -el partit de Joan Laporta- i si, l'expresident del Barça, serà el candidat a presidir la Generalitat. En el cas que s'acabi arribant a un acord, els candidats de Reagrupament no tenen cap inconvenient en canviar les seves posicions dins les llistes.

- Notícia ampliada de l'assemblea a ND