Joaquim Pagès: \"tenim ganes de continuar governant\"

Joan Guirado
06 de juliol del 2010
Joaquim Pagès, és l'alcalde de Tortellà.
Joaquim Pagès, és l'alcalde de Tortellà. | Joan Guirado
Joaquim Pagès, és l'alcalde de Tortellà. Foto: Joan Guirado
Joan Guirado|Tortellà. Joaquim Pagès i Mantè, del PSC-PM és l'alcalde de Tortellà des de mitjans de la passada legislatura. 11,07 km² i 760 habitants, conformen el municipi.

J.G.:Cinc anys a l'alcaldia, com ha canviat el poble?
J.P.:Ha canviat substancialment. Hem acabat el centre cívic, hem posat en funcionament el dispensari, el museu, el centre de dia, la sala de lectura, la sala de noves tecnologies, s'ha portat aigua a les masies aïllades, s'han posat hidrants, s'han fet els parcs de Can Santaló i Industrial, s'ha remodelat i estructurat l'edifici de l'Ajuntament, s'han soterrat tots els contenidors i s'han remodelat els vestidors del camp de futbol.

J.G.:
Tot això que suposa?
J.P.:Suposa una millora important per als veïns. En el cas del dispensari, per exemple, es guanya molt d'espai, en el cas del centre de dia donem servei a tota la Vall del Llierca. Les entitats també disposen i disposaran més de nous espais.

J.G.:
I què queda per fer?
J.P.:Queda molt per fer. La llar d'infants, és el projecte més immediat, però també la remodelació de l'antic sindicat per ubicar-hi un Centre d'Interpretació del Territori, una pista poliesportiva amb vestidors. També hi ha licitat l'antic Ajuntament, els antics safareigs, i al setembre es remodelarà la piscina.

J.G.: Respecte l'antic Ajuntament, que preveieu fer-hi?
J.P.: Es reformarà l'edifici i s'inclourà una sala polivalent per entitats, un magatzem o l'escola de música.

J.G.: Així doncs, entenc que amb tots aquests projectes al cap, té ganes d'afrontar una nova legislatura com alcalde?
J.P.: Tenim molta il·lusió i ganes per continuar governant. Tinc un equip format per gent molt preparada i competent, però som un grup i és en grup que haurem de decidir què fem.

J.G.:
Gràcies sr. Pagès.
J.P.: Gràcies a vosaltres.