L'Olot tanca l'any amb beneficis i vol créixer amb solidesa

El club presidit per Joan Agustí ha aprovat un pressupost de 326.000 euros

Joan Guirado
01 de juliol del 2010
La Unió Esportiva Olot va tancar ahir la temporada amb l'assemblea anual de socis i amb el sopar de cloenda. A l'assemblea hi van participar un centenar de socis, que van aprovar els diversos punts que conformaven l'ordre del dia. Entre els punts més destacats, hi ha l'entrada a la junta del gerent de Royal Verd i grup Morera Eudald Morera i del delegat del Primer Equip Pere Isern. Per contra, Quim Berga -amb una llarga trajectòria dins la junta del club olotí- ha posat punt i final a aquesta etapa com a directiu.

L'assemblea d'ahir també va aprovar l'augment de 5 euros a les tarifes de socis. D'aquesta forma, els jubilats pagaran 55€, 65€ els socis amb entrada general i 105€ els que disposin de seient a tribuna. El soci protector pagarà 200€ i un seient a la llotja valdrà 300 euros. Ara feia quatre anys que no s'augmentaven les quotes i, malgrat aquesta puja, serà de les més econòmiques de Primera Divisió Catalana. El president de l'entitat, Joan Agustí, va explicar que l'objectiu és arribar als 550 socis, 137 més que els que té avui l'Olot. A nivell econòmic també es va donar el vist-i-plau al pressupost del 2010, que serà de 326.000 euros, el mateix amb que s'ha tancat el 2009, amb un superhàbit de 3.000 euros. Agustí va assegurar que "volem créixer, però també volem ser sòlids".

A NIVELL ESPORTIU
"Ha estat una gran temporada per tots els equips de futbol base". Així començava la seva intervenció Antoni Pallàs, responsable d'aquesta àrea de l'entitat olotina. En la mateixa línia es va pronunciar el president i el vicepresident Lluís Masias. Respecte el Primer Equip, el directiu responsable Dionís Cros va confirmar que es faran 4 o 5 fitxatges i que també es farà alguna cessió. Masias també va destacar el rendiment de jugadors com Robín o Arimany -que han fet una bona temporada amb el primer equip i que ja han renovat- o Hostenc, Cànoves, Fàbrega o Carré, que provinents del juvenil han debutat amb els de Nitus Santos. Aquests darrers realitzaran també la pre-temporada amb el primer equip.
Arxivat a