Demà s'estrena 'Liliana'

El logo dels 25 anys de l'entitat olotina.
El logo dels 25 anys de l'entitat olotina.
Redacció
18 de juny del 2010
El logo dels 25 anys de l'entitat olotina.
Seguint amb la seva filosofia innovadora, el Pim Pam Pum Foc, que durant la seva trajectòria s’ha caracteritzat per realitzar espectacles de base pirotècnica i audiovisual, fa un pas endavant amb Liliana i afegeix una fusió de música en directe i dansa en aquest muntatge. La nova representació, basada en una obra d’Apel•les Mestres de 1907, continuarà amb l’essència transgressora de la companyia i tindrà com a eix principal la lluita entre els éssers místics de la selva i els humans.

En aquesta ocasió, la companyia Pim Pam Pum Foc, amb la coproducció d’Òmnium Cultural i Panorama, ens presenta un nou format d’espectacle itinerant, que es durà a terme des de les fonts de Sant Roc fins a la pista d’atletisme, situats dins l’entorn paisatgístic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una representació en la qual gaudiran tots els públics, dels més petits als més grans, ja que en aquesta ocasió el grup busca atrapar l’espectador dins un món fantàstic a partir de pur teatre al carrer.

Com a ocasió especial per a la celebració dels seus 25 anys, el grup olotí compta amb la direcció artística de Janot Carbonell, prestigiós actor, director d’obres i actualment professor d’interpretació i anàlisi de text al centre de formació teatral El Galliner.
També deixarà la seva petjada artística a l’espectacle el coreògraf i ballarí Jordi Rubio, director i ballarí de l’Esbart de Rubí i ballarí de Factoria Mascaró.
Els arranjaments musicals són de Josep Ignasi Garcia Subirana amb la col•laboració de Gerard Farreras González  i aniran a càrrec de la Unió Música del Bages, que actuaran en directe sota la batuta del mestre Joaquim Piqué. L’actuació anirà acompanyada de dues grans veus en directe, com són Rocío Romero i Elisa Planagumà. El vestuari és obra de Sílvia Reixach.

La creació del cartell d’aquest espectacle és un disseny exclusiu per l'ocasió de Xavier Carbonell, que es va presentar el passat divendres 7 de juny.
L'espectacle es durà a terme a les Fonts de Sant Roc d'Olot, demà dissabte a les 11 de la nit.
Arxivat a