El regidor d'esports d'Olot felicita l'esport de la ciutat

Redacció
14 de juny del 2010
576_1251814791Imagen_1
576_1251814791Imagen_1 | Yeray Pérez
Monturiol, durant una entrevista amb LaGarrotxa.info. Foto: Yeray Pérez
Reproducció íntegra de la carta que Monturiol ha enviat als mitjans de comunicació:

Un final de temporada esportiva de primer ordre
 
Aquest any, hem viscut un final de temporada esportiva molt intens i ple de bones notícies.
 
En primer lloc, hem de felicitar el primer equip de la Unió Esportiva Olot perquè ha aconseguit, al camp de l’Horta, el segon segon ascens consecutiu de categoria. Després d’una temporada brillant, jugadors, delegats, entrenador i junta, han aconseguit el somni de tornar el futbol de la ciutat a Primera Catalana, una categoria que l’equip va abandonar ara fa 10 anys. Només la perseverança, el treball constant i el joc net en el terreny de joc i la seriositat en la gestió han fet possible assolir aquesta fita. Vull felicitar l’equip, però, especialment, tota l’entitat, ja que ha demostrat que amb un bon treball de formiga es poden assolir els objectius marcats de mica en mica. Enhorabona.
 
Encara hi ha un altre equip que també ha aconseguit pujar de categoria, en aquest cas és el CF Sant Roc, que, després de quedar campió de lliga de 3a regional, la propera temporada jugarà 2a regional. Per tant, també, la meva felicitació per l’ascens i desitjar-los que segueixin treballant, des de la base, per la promoció de l’esport entre els nostres joves.
 
Aquest passat cap de setmana també han tingut lloc dos altres esdeveniments esportius molt meritoris. D’una banda, el Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, patrocinat per la Fundació Tommy Robredo, que ens ha portat el millor tennis internacional d’aquesta modalitat a les instal·lacions del Club Natació Olot. Penso que la tasca desenvolupada per Tommy Robredo i la seva fundació es mereixen l’aplaudiment de tota la ciutat. Podem afirmar que el torneig s’ha consolidat plenament en aquesta edició.
 
Per altra banda, finalment, un altre esdeveniment de primer ordre va tenir lloc el dissabte dia 12 als pavellons d’esports. Es tracta de la 10a edició del Torneig Joan Petit d’hoquei, organitzat per la Fundació Joan Petit d’ajuda als nens amb càncer. En aquesta desena edició, que va ser tot un èxit, Olot va ser la ciutat amfitriona. Ara bé, això no hagués estat possible sense que el Club Patí Hoquei Olot no hagués agafat el compromís de liderar el gran esdeveniment. Hem d’agrair-los al club i a tots els voluntaris i entitats que hi van donar suport i que van fer possible que més de 400 nens d’arreu del país i uns 800 pares i mares, gaudissin d’una jornada lúdica i esportiva en benefici d’una causa justa. Gràcies!
 
 
 
 
Joaquim Monturiol i Sanés
Regidor d’Esports

Arxivat a