Última parada: Feliu i Codina

Joan Guirado
11 de juny del 2010
Un moment del partit d'anada.
Un moment del partit d'anada. | Joan Guirado
El carrilet d'Olot està encarrilant el darrer tram d'un viatge iniciat, fa onze mesos, amb la Copa Catalunya. El seu pilot, Nitus Santos, ha aconseguit portar a dinou futbolistes dins els vagons fins a la parada de Feliu i Codina, l'última abans de ser nou equip de Primera Divisió Catalana.

En la parada d'Olot, diumenge passat, només van pujar dos gols al tren, suficients per viatjar fins a Barcelona amb tranquil·litat, però sense confiar-se massa. Marcar el primer gol, encarrilaria, i molt, l'eliminatòria pels garrotxins.

DOS AUTOCARS PARTIRAN CAP A HORTA
Els aficionats han respòs, i uns cent-deu olotins ompliran les grades del municipal d'Horta diumenge a les dotze del migdia. Viatjaran amb els autocars que ha posat el club olotí. Tot i això, s'espera que a l'estadi hortenc hi hagi més olotins que faran el desplaçament amb cotxe particular.

UN ESTADI PROPICI PELS INTERESSOS OLOTINS

L'Olot va guanyar en el seu desplaçament al camp de l'Horta, en un partit en el qual l'equip visitant va controlar en tot moment el seu rival i va aconseguir la victòria gràcies a un contracop que va ser ben resolt per Pagès. Així començava la crònica del darrer Horta-Olot, Diari de Girona. Era el 10 de novembre de 1992, i l'Olot s'enduia cap a la Garrotxa els tres punts del Feliu i Codina. En aquella ocasió, l'onze el formaven Solés, Corominas, Curós, Juanma, Quintana, Tito, Camós (Beret), Melero (Sala), Pagès, Vicente i Quíque. No ha estat l'única ocasió en la que els dos equips, considerats tots dos dels històrics del futbol català, s'han enfrontat al camp dels hortencs i, precisament, sempre amb uns marcadors força positius pels d'Olot.

Un moment del partit d'anada. Foto: Antoni Carrera
Arxivat a