Tres dies de «sele»

Joan Guirado
09 de juny del 2010
Un grup de futurs universitaris, abans de l'examen de Català a l'IES Montsacopa.
Un grup de futurs universitaris, abans de l'examen de Català a l'IES Montsacopa. | Joan Guirado
Diferents aspirants a universitaris, aquest matí a l'IES Montsacopa d'Olot. Foto: Joan Guirado

Uns tres-cents alumnes de la Garrotxa i el Ripollès s'examinen des d'avui a l'IES Montsacopa de les PAAU, les tradicionals i temibles proves d'accès a la universitat. Els examens han començat a les nou d'aquest dimecres, amb l'examen de Castellà, una prova que en boca d'alumnes i professors ha estat bastant assequible. Al llarg del dia d'avui els aspirants a universitaris s'examinen també de Català i Anglés. Com a novetat, la selectivitat es desenvolupa aquest any matí i tarda. Cada alumne es pot matricular fins a tres optatives, que els permetrà pujar la nota final.

Criminologia, Filologia anglesa i hispànica, informàtica, fisioteràpia i Inefc són algunes de les carreres que els alumnes garrotxins i ripollesos tenen intenció de cursar a partir de l'any vinent.

L'IES MONTSACOPA, DESALLOTJAT DURANT TRES DIES
La celebració de la selectivitat a l'IES Montsacopa d'Olot significa que, durant tres dies, els alumnes habituals han de sortir del centre per deixar espai als estudiants que realitzen de les PAAU. La directora del centre, Teresa Danés, ha explicat aquest matí que "aquesta és la tercera vegada que les proves se celebren a l'institut Montsacopa" i ha dit que "durant aquests dies la resta d'alumnes marxen d'excursió".

Un grup de futurs universitaris, abans de l'examen de Català a l'IES Montsacopa. Foto: Joan Guirado
Arxivat a