Organitzen un curs sobre Eines i instruments per a les polítiques de paisatge

L'organitza la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot

per Redacció, 11 de juny de 2010 a les 05:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Del 30 de juny al 2 de juliol tindrà lloc a Olot la tercera edició del curs sobre Eines i instruments per a les polítiques de paisatge: catàlegs, cartes i estudis d'impacte i integració paisatgística. El curs, d'una durada de 19 hores, està reconegut amb crèdits de lliure elecció per la Xarxa Vives d'Universitats i com a formació permanent pel Departament d'Educació. El principal objectiu és presentar els continguts dels diversos instruments de protecció, gestió i ordenació del paisatge, recollits en el Reglament de la Llei 8/2005, amb especial atenció als mètodes d'elaboració de les anàlisis, les diagnosis i les propostes d'intervenció. El curs compta amb la col·laboració de la Fundació Privada: Girona, Universitat i Futur i la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció del curs podeu contactar amb la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot al telèfon 972262128 o al correu electrònic mfontaniol@olot.cat.

 

Participació