Oberta la convocatòria per l'ús d'equipaments al centre d'Olot

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de juny

Redacció
10 de juny del 2010
S’ha obert la convocatòria del concurs per accedir a l’ús dels equipaments de dinamització econòmica del Barri Vell d'Olot, ubicats al carrer Lliberada Ferrarons, núm. 9, adreçats a aquelles persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial de nova o recent creació i  vulguin portar-lo a la pràctica.
 
Un dels objectius de l’Ajuntament d’Olot en l’àmbit de la promoció econòmica, a través de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC), és el de potenciar la creació de nous projectes empresarials i acompanyar els emprenedors en les seves primeres fases: valoració de la idea de negoci, viabilitat, posada en marxa i desenvolupament inicial. D’altra banda, també té com a finalitat promoure l’activitat econòmica al centre de la ciutat, especialment a l’entorn del Barri Vell, com a element de dinamització, atracció i recuperació d’aquest àmbit.  
 
D’acord amb els objectius anteriors, l’Ajuntament d’Olot ha construït un edifici al carrer Lliberada Ferrarons, núm. 9, de planta baixa i tres pisos, que permet disposar d’espais pensats per allotjar nous emprenedors que vulguin portar a terme la seva activitat empresarial o professional al Barri Vell.
 
Totes aquelles persones interessades poden demanar informació i presentar les seves sol·licituds abans del dia 15 de juny de 2010 a les oficines de l’IMPC.

Arxivat a