S’obren les inscripcions del Petit Ésdansa

460 nens i nenes podran participar de les activitats emmarcades dins aquest programa

Redacció
11 de juny del 2010
El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny ha obert el període d'inscripcions per a participar als tallers del Petit Ésdansa, destinat a nenes i nens de 3 a 12 anys, que tindrà lloc entre els dies 17 i 20 d'agost, en el marc del festival Ésdansa.
La capacitat d'aquesta tercera edició dels tallers del Petit Ésdansa és de 460 places. A banda d’obrir la convocatòria a col·lectius -principalment casals d’estiu- en aquesta ocasió, i per segon any consecutiu, la proposta també s’obre als particulars, després de la bona resposta de l’any passat, quan, atesa la demanda, es van incrementar les places en un centenar.
 
El Petit Ésdansa és un espai de l'Ésdansa en què la mainada té l'oportunitat d'entrar en contacte amb la dansa i la música d'arrel tradicional d'arreu del món, a través de tallers a càrrec d'algunes de les companyies que actuen al festival. Aquest any els impartiran músics i balladors de Colòmbia, Uganda, Sèrbia, Taiwan i esquimals de la República de Tchouckotcka, així com els garrotxins Set de Folk.  
 
Com ja és habitual, el programa es desenvoluparà a les instal·lacions de l'Espai de Dansa d’Arrel Tradicional durant els matins, de 09:45h a 12:30h. Les primeres hores es destinaran als tallers amb les companyies internacionals i el tram final es dedicarà a la música i la dansa catalana d’arrel tradicional. Els dies 17, 18 i 19 d'agost es reservaran a la mainada de casals d'estiu, mentre que la sessió del divendres 20 d'agost estarà oberta a tots els nens i nenes que s’hi apuntin a títol particular.
 
El període d'inscripcions finalitza el pròxim 2 de juliol, i té un cost simbòlic d’1€. Cal adreçar-se a l’oficina Ésdansa, bé per telèfon (972 69 34 85 / matins de 10:00h a 14:00h) o bé per l’adreça electrònica info@esdansa.cat. Les places són limitades. En cas que s’acabin s’elegirà per ordre d’inscripció.

Arxivat a