09 de juny del 2010
Ahir dimarts a la tarda, es va fer a l'Ajuntament el sorteig dels encreuaments.
Ahir dimarts a la tarda, es va fer a l'Ajuntament el sorteig dels encreuaments. | LaGarrotxa.info
Ahir, dimarts a la tarda, es va fer a l'Ajuntament d'Olot el sorteig dels encreuaments. Foto: LaGarrotxa.info

Avui dimecres comença la segona edició del Memorial Santi Silvas, el torneig internacional de tennis en cadira de rodes que, de categoria ITF2, organitza la Fundació Tommy Robredo. El número 5 del món, el suec Stefan Olsson, i la número 4 del circuit, l’holandesa Aniek Van Koot, defensaran al llarg d'aquesta setmana, el títol aconseguit l’any passat (en l’edició del 2009 Van Koot també va imposar-se en els dobles femenins). Altres de les raquetes que competiran en el Memorial Santi Silvas són els campions d’Espanya: Quico Tur –que l’any passat no va poder participar del Memorial a causa d’una lesió- i Lola Ochoa –que repeteix després del bon resultat aconseguit al 2009 en què va arribar a les semifinals del quadre individual i a la final de dobles-). L’australiana Daniela Di Toro (número 6 del món), Michael Jeremiasz, guanyador de la medalla d’or en la categoria de dobles als Jocs Paralímpics de Beijing 2008 i el subcampió d’Espanya, Alvaro Illobre, són altres dels jugadors del Memorial Santi Silvas, que es disputarà fins el 13 de juny al Club Natació Olot.