Un accident de trànsit a Olot acaba amb un detingut

Redacció
04 de juny del 2010
Just el moment en que membres dels Mossos d'Esquadra feien entrar al detingut al cotxe patrulla.
Just el moment en que membres dels Mossos d'Esquadra feien entrar al detingut al cotxe patrulla. | LaGarrotxa.info
Just el moment en que agents dels Mossos d'Esquadra feien entrar al detingut al cotxe patrulla. Foto: LaGarrotxa.info

Un home d'uns trenta anys ha estat detingut, aquest vespre pels Mossos d'Esquadra, després de protagonitzar un accident de trànsit.
Segons diversos testimonis, al voltant de les nou un home de nacionalitat marroquina ha travessat per un pas de vianants, sense mirar si venien o no vehicles. En veure'l, un conductor que anava en direcció al centre d'Olot per l'Avinguda Girona ha hagut de frenar en sec, i un altre conductor -el detingut- li ha impactat per darrere. Fruit dels nervis d'haver-se de responsabilitzar les culpes, l'home ha sortit del vehicle amb una navalla amenaçant al conductor de l'altre cotxe i al vianant, amb crits i insults racistes. En aquest moment, i sempre segons fonts de veïns i caminants de la zona, ha començat una petita baralla amb la presència d'una vintena de persones més.

En arribar agents de la Policia Local, el detingut ha continuat amenaçant als allí presents, i increpant als agents que intentaven reduir-lo. Ha estat però a l'arribada dels Mossos d'Esquadra quan l'home, després de cridar i insultar-los permanentment, ha estat detingut. El cap de la Policia Local d'Olot, Ignasi López, ha parlat de la possibilitat de que la justícia li pugui aplicar els delictes d'amenaça i possible atemptat als agents de l'ordre. Dues imputacions però que, a hores d'ara, encara no han confirmat Mossos d'Esquadra.

L'efecte tafaner ha fet que en alguns moments, es reunissin al voltant del succés més d'unes cent-vint persones.

CREUAR SENSE MIRAR
La Policia Local d'Olot ha estat, en els darrers mesos, realitzant campanyes per tal de que els vianants no travessin sense mirar. Malgrat tot, molts ho continuen fent. Alguns conductors es queixen que, sobretot, els que tenen aquest mal hàbit són veïns procedents de la nova immigració.

FERIT EN UN ALTRE SINISTRE A LA CAPITAL DE LA GARROTXA

Un home de 75 anys i veí d'Olot ha resultat ferit lleu aquesta tarda a Olot, resultat d'un accident que s'ha produït al km. 84 de la N-260, direcció Vallfogona de Ripollès. Segons fonts dels Bombers, el vehicle matricula de Girona, hauria sortit de la via i hauria quedat bolcat, motiu pel qual ha calgut la seva participació a les tasques de rescat.
Arxivat a