Corominas omple l'Orfeó per fer balanç del darrer any

El portaveu convergent va ser crític en la gestió de les infraestructures

Joan Guirado
28 de maig del 2010
Corominas, parlant de l'atur durant la conferència.
Corominas, parlant de l'atur durant la conferència. | Llorenç Colomé
L'Orfeó es va omplir de persones per escoltar les opinions de CiU. Foto: Llorenç Colomé

El portaveu municipal de Convergència i Unió a Olot, Josep Maria Corominas, va fer dijous a la nit, balanç del que s'ha fet des de l'Ajuntament aquest darrer any i de l'aportació d'ell i els seus regidors envers aquests projectes.

Corominas va ser especialment crític amb l'apartat d'infraestructures, on va recordar que encara no hi ha cap partida destinada a la construcció de la variant nord, i el que això suposa a nivell de trànsit per la ciutat. El portaveu nacionalista també va parlar de l'arxiu comarcal definint-lo com "unànime, a que ningú li agrada". Josep Maria Corominas va recordar també que els propietaris de la plaça de Braus fa setmanes que amenacen en interposar una demanda al consistori, pel deteriorament de la imatge de la plaça olotina. En aquest capítol d'infraestructures el regidor olotí va voler recordar que l'obra del nou Hospital la va començar a gestar CiU, i va dir clarament que "els nous pavellons es podrien haver inaugurat abans d'hora" -la inauguració serà el 20 de juny amb la presència de José Montilla-.

Des de CiU també van reclamar a l'Ajuntament que presenti un pla d'austeritat per informar als olotins com pensa afrontar l'Ajuntament els propers mesos, on els ingressos del consistori es reduiran en un percentatge molt elevat i, on l'endeutament al que es pot subscriure l'ens és mínim. Des de la federació nacionalista també consideren que no serà fàcil quadrar els pressupostos de l'any vinent, que tindran una reducció d'entre tres i quatre milions d'euros.

El portaveu convergent va aconseguir reunir, en un dijous al vespre, un centenar de persones per escoltar la seva opinió respecte l'actual model de ciutat i deixar entreveure quin serà el seu model, si guanya les eleccions.

Corominas, parlant de l'atur durant la conferència. Foto: Llorenç Colomé
Arxivat a