Pilarín Bayés fa els darrers retocs del gegant Joan Petit

Pilarín Bayés, acabant de fer els darrers retocs al gegantó.
Pilarín Bayés, acabant de fer els darrers retocs al gegantó. | Joan Guirado
Joan Guirado
27 de maig del 2010
El gegant Joan Petit, observant als nens i nenes de l'Escola d'Expressió. Foto: Joan Guirado

L'artista Pilarín Bayés, va visitar ahir a la tarda l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot.
La il·lustradora vigatana va venir a pintar els ulls del gegant Joan Petit que durant unes setmanes han estat fent al vestíbul de l'escola Tavi Algueró i l'Àngel Rigall.
L'encàrrec del gegant l'han fet els Amics de Joan Petit - Nens amb càncer. que enguany celebren el seu desè aniversari. Per aquest motiu han encarregat a la il·lustradora que faci el dibuix del gegant que han creat els dos artistes olotins.

Ahir a la tarda, es va donar per finalitzada la seva creació amb la visita de Bayés que va pintar els ulls del gegantó davant la mirada dels nens de l'escola que, encuriosits, van gaudir de les anècdotes de la il·lustradora i, fins i tot, alguns es van poder endur un dibuix fet per ella.

El president de la fundació, Joan Torner, va remarcar la importància que té la rialla del gegantó, ja que les malalties fan que molts nens i nenes hagin de passar llargues estades als hospitals i ha assegurat que "el gegantó sempre els anirà a veure amb un somriure". Filosofia que va voler transmetre als nens que, asseguts al vestíbul de l'escola, miraven i escoltaven les explicacions com si es tractés d'un conte, en aquest cas, però, real.

Pilarín Bayés, acabant de fer els darrers retocs al gegantó. Foto: Joan Guirado
Arxivat a